lovisajohansson!

30-01-14

Har en bloggtorka som heter duga. Har knappt någon tid till någonting längre känns det som. Skönt att det äntligen är helg imorgon så man kan ta det lungt några dagar!

plugg & städ-söndag

Imorse när jag vaknade hittade jag en lapp på bordet i mitt rum (bilden ovan) och jag blev alldeles varm, fick nog en liten tår i ögat också. Har jag inte världens sötaste syster? 

Just nu sitter jag och panikpluggar inför två muntliga förhör imorgon och Svenskaprov på Tisdag, sedan har jag två inlämmningar på Fredag. Japp, det känns som att jag bara kommer ängna den här veckan åt en massa tråkigt plugg. Ha det fint mina vänner!

tjugotredje januari tvåtusenfjorton

Alla klagade för att det var så kallt ute idag. Det gjorde då inte jag. Det finns inget härligare än att klä på sig massa kläder och bege sig ut på långpromenader i skogen i strålande solsken. Jag kan då inte klaga på mycket, bara att jag vill ha liite mer snö, så man kan åka skoter. Då skulle allt vara perfekt!

en bra tisdag

Hej på er! Idag har jag endast haft 2 lektioner, därav slutade jag halv 11. När jag kom hem gjorde jag iordning en god lunch, sen följde jag med pappa ut i skogen, (passade på att övningsköra då också) Efter det åkte vi till Svärdsjö, passade på att åka förbi farmor också. Sist så tog jag mig en lååång promenad. Ni ser den andra bilden här ovan. Jag gick alltså över åkrarna & pulsade i snön ca 1 km och sen upp på vägen haha.

Just nu ligger jag alldeles proppmätt och utmattad och försöker få lite plugg gjort. Ha det bra fina ni!

Jag är tillbaka

Tog en lite oväntad bloggpaus. Varför vet jag inte. För tid och lusten hade jag. 

Nytt år hörrni! Känns otroligt bra, på alla sätt och vis. Kan börja berätta att under jullovet var jag i Sälen med mina kusiner och gjorde backarna där osäkra. Sedan har skolan börjat igen, ganska skönt ändå att komma tillbaka in i rutinerna igen. 

Igår kväll firade vi min morfar som fyllt 70 hela år. Min & kusinernas familj skrev en låt till morfar, som han nog uppskattade enormt, för han skrattade igenom hela låten som var 4 min lång, haha! Just nu väntar jag på att Det okända ska börja. Ha det bra!

 

merry christmas

Några av de bilder som blev tagna idag

Hej allihopa, en lite sen God Jul. Men jag hoppas att ni alla där ute har haft en alldeles underbar julafton. För det har jag haft. Ha det bra och njut av lovet så länge det varar och ta hand om varandra. Kram! 

mår så himlans bra

Igår träffade jag min underbara vän som bara är hemma under loven, som jag har längtat efter henne! Vi åt god mat hos henne och bara hade det allmänt jäkla bra resten av kvällen. Idag har jag varit lite överallt så att säga. Först vart det en tur till Insjön, och sen vidare mot Leksand, & efter det blev det Sågmyra och lager 157. Just nu bara njuter jag av friheten att ha jullov, inget plugg, ingen stress, inga måsten, bara ta det lungt och ta dagen som den kommer.

Kan ni förstå att det redan är den 21 december? Det kan då inte jag, tiden bara flyger förbi och julafton närmar sig med stormsteg. Man kan inte annat än älska det där lilla pirret i magen av allt julmys och att alla sprider en sån enorm kärlek under dessa underbara dagar. Ha det fint mina vänner!

en twist

Tycker ganska bra om låtarna för sig, så nu när de slogs ihop tycker jag ännu bättre om dom!

en sån där dag mitt i veckan

Morning! Inatt har jag inte sovit mycket (som alla andra nätter nu på sistonde) men snart är det lov och då får man äntligen vila lite. Idag händer inte mycket alls, ska panikplugga efter skolan in i det sista. Ha det bra fina ni!