lovisajohansson!

Kategori: Foto

fars dag

"I may find my prince dad, but you will always be my king!"

Min pappa, min stora hjälte, beskyddare och förebild. Skämtar om det mesta. Fastnar sällan seriös på bild. Oroar sig inte för mycket, dock när det kommer till hans döttrar oroar han sig alldeles för mycket. Dom som inte tror på superhjältar har inte träffat min pappa. Han skulle göra precis vad som helst för mig, och det är just därför jag älskar min pappa så otroligt mycket. För jag vet att han alltid kommer finnas där för mig. (Han finns där för mig och har alltid gjort.) Han stöttar mig genom vått och torrt. Uppmuntrar mig att följa mina drömmar och leva livet fullt ut. 

Min pappa och jag är så otroligt lika. Har samma kassa humor. Älskar gammal klassisk hårdrock. Brinner för gammal svensk historia. Älskar Norges natur. Älskar sagan om ringen filmerna och fantasyfilmer. Vi älskar mat och allt som hör därtill. Som pappa sa för ett tag sedan: "Om du någon gång ska köpa nåt åt mig ska det gå att äta." Ja, en bättre pappa går liksom inte att ha. 

Älskar dig världens bästa pappa<3

fullmåne

Jag och syrran hade precis sett klart en film när jag skulle släcka ljusen i fönstret. Då såg jag månskenet. Helt magiskt. Så jag plockade direkt fram kameran i ett försök att få någon bra bild. Tycket att jag lyckades rätt bra för att inte ha fotat i så myckt mörker. Tänkte nu att jag ska gå ut med hunden och få lite friskluft innan jag kryper ner i sängen med en boken här under som jag är helt fast vid. Hur bra som helst verkligen, tips tips. 

drömmer mig tillbaka

Kollade precis igenom en massa bilder sedan i sommras, och oj vad det skulle sitta bra med lite solsken och värme just nu. Sitter nämligen här hemma med sprängandes huvudvärk, ont i hela kroppen och fryser som bara den. 

När jag såg alla dessa bilder fick jag sådan otrolig längtan att börja planera sommaren 2015. Mitt "sista" sommarlov innan jag tar studenten. Förstår inte att lilla jag snart har gått halva gymnasiet, halva gymnasiet. Helt sjukt. Dock står jag i val och kval om jag ska jobba eller inte. För om jag ska jobba, så lär jag jobba hela sommaren och det har jag ingen riktig lust med. Men samtidigt vill jag fortfarande jobba några veckor, så som 2-3 veckor skulle sitta alldeles utmärkt, men men. Jag har iallafall bestämt mig för att sommaren ska bli oförglömlig & det ska jag se till att hålla. För fattar ni att jag har körkort nu i sommar. Jag kan ta mig precis vart jag vill när jag vill (om jag har pengar till bensin så att säga.) Jag ska fortsätta drömma på här så får bilderna tala för sig själv. 

Hadet!

vårkänslor

Vilket väder vi har haft de senaste 2 dagarna, underbart. Tog med mig min syster ut för att fota idag, dock är jag sämst att få till bilderna i den här "mellanårstiden" när det inte är varken vinter eller vår utan något där emellan. Så försökte mig på att ta mot ladugårdsdörren samt dörren till kvarnen och även inne i kvarnen. Det blev som det blev när jag tog med mig zoomobjektivet och inte det vanliga. Ha det bra!

Jag är tillbaka

Tog en lite oväntad bloggpaus. Varför vet jag inte. För tid och lusten hade jag. 

Nytt år hörrni! Känns otroligt bra, på alla sätt och vis. Kan börja berätta att under jullovet var jag i Sälen med mina kusiner och gjorde backarna där osäkra. Sedan har skolan börjat igen, ganska skönt ändå att komma tillbaka in i rutinerna igen. 

Igår kväll firade vi min morfar som fyllt 70 hela år. Min & kusinernas familj skrev en låt till morfar, som han nog uppskattade enormt, för han skrattade igenom hela låten som var 4 min lång, haha! Just nu väntar jag på att Det okända ska börja. Ha det bra!

 

merry christmas

Några av de bilder som blev tagna idag

Hej allihopa, en lite sen God Jul. Men jag hoppas att ni alla där ute har haft en alldeles underbar julafton. För det har jag haft. Ha det bra och njut av lovet så länge det varar och ta hand om varandra. Kram! 

mår så himlans bra

Igår träffade jag min underbara vän som bara är hemma under loven, som jag har längtat efter henne! Vi åt god mat hos henne och bara hade det allmänt jäkla bra resten av kvällen. Idag har jag varit lite överallt så att säga. Först vart det en tur till Insjön, och sen vidare mot Leksand, & efter det blev det Sågmyra och lager 157. Just nu bara njuter jag av friheten att ha jullov, inget plugg, ingen stress, inga måsten, bara ta det lungt och ta dagen som den kommer.

Kan ni förstå att det redan är den 21 december? Det kan då inte jag, tiden bara flyger förbi och julafton närmar sig med stormsteg. Man kan inte annat än älska det där lilla pirret i magen av allt julmys och att alla sprider en sån enorm kärlek under dessa underbara dagar. Ha det fint mina vänner!

en sån där dag mitt i veckan

Morning! Inatt har jag inte sovit mycket (som alla andra nätter nu på sistonde) men snart är det lov och då får man äntligen vila lite. Idag händer inte mycket alls, ska panikplugga efter skolan in i det sista. Ha det bra fina ni!