lovisajohansson!

Nystart

Hej på er! Känns väldigt ovant att sitta här igen och skriva. Efter sista inlägget jag skrev här i mars har mitt fotointresse bara gått neråt i takt med att livet kom emellan.  

Men igår kväll fick jag för mig att redigera bilder från i sommras och några nytagna bilder på min syster. Det kan jag säga er, det var inte igår jag gjorde det. Om jag inte minns helt fel var det nog över ett halvår sedan. Det är otroligt långt tid. När jag satt där med bilderna insåg jag hur mycket jag saknade mitt fotointresse. Det liksom hände något inom mig. Jag fick tillbaka inspirationen, fick tillbaka mitt iver för att bege mig ut och fota. Kände då att jag verkligen saknar att fånga vackra stunder i vardagen på bild. En bild som jag tar, det är inte bara en bild för mig. Det är så himla mycket mer. En bild kan säga mer än tusen ord. Det får mig att utveckla min kreativitet. Det ger mig livsglädje. Ja det går liksom inte riktigt att förklara. 

Jag tänkte mig att jag ska börja blogga igen och se om jag fortsätter med det. Samtidigt successivt ta upp fotograferingen. 

 

Vem är jag då? Jo jag heter Lovisa och är 17 år & bor i hjärtat av Dalarna. Jag är inne på andra året på gymnasiet. Jag går Vård och Omsorgsprogramet. Jag bor cirka 2 mil utanför stan. Jag är en person som är i stort behov av äventyr och förändring och kan definitivt efter studenten se mig själv flytta till Norge eller någonstans norr över och jobba. Vill också ut och resa. Till Lodon, Irland, Arizona, Texas, Kalifornien, Las Vegas och mycket mer. Jag vill hålla på med många olika saker och det skulle kännas konstigt att ha ett fast jobb. Förstå mig rätt, jag är en person som vill hålla på med många olika kreativa saker där jag blir superglad om jag får resa och upptäcka. Jag älskar också naturen och vad den har att ge, som fiske, fjällvandring, naturfotografering, jakt med mera. Skulle vilja jobba som fjällräddare eller inom akutsjukvård på något sätt i framtiden. Okej. Nog nu om mina drömmar. Ska berätta lite om nuet. Jag bor som sagt för tillfället i Dalarna. På fritiden gör jag det alla andra gör. Nämligen hänger med kompisar, pluggar och är med familjen. Egentligen ingenting sådär jätteintressant, men men. Lever helt enkelt ett väldigt normalt liv som vilken 17-årig tjej som helst gör förutom att jag också lever med en väldigt ovanlig sjukdom vid namn Goldenhar Syndrom. Tänker inte gå in i detalj om vad det innebär. Men om ni är nyfikna kan ni gärna slänga in en kommentar att jag ska skriva ett inlägg om det. Ja det var väl allt om mig. Hoppas ni vill fortsätta att läsa min blogg. 

Kramar! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas