lovisajohansson!

skriver av mig

Jag ville bara säga att min mamma, min pappa, mina systrar, mina vänner och alla fina människor jag känner är helt fantastiska. Umgås inte med de som får dig att må dåligt utan umgås med de som verkligen gör dig glad och vill dig väl. 
 
Mår du dåligt över något som hänt dig förut, eller som kanske händer just nu, något som gör dig ledsen, att du känner dig dålig eller bara helt otroligt jävla äcklig... då måste du kämpa, kämpa och vinn, för du kommer vinna. Kämpa för att ta dig tillbaka på benen. Såret kommer kanske alltid finnas kvar men du kan hitta ett sätt att hantera det på, hitta ett sätt att gå vidare och känna att du vunnit över det som tryckt ner dig. 
 
Stå upp och var stolt över vem du är, se på dig själv och tänk jävlar vad bra jag är. Känn dig inte dåligare än andra, tänk inte att du inte räcker till, för det är verkligen inte sant. Du är fantastisk på ditt eget sätt och det kommer du att inse en dag om du inte redan gjort det. Att gå vidare från något som varit otroligt jobbigt för dig är svårt, men du klarar det. 
 
Ta risker, för tar du inte risker så kanske allt går förlorat. Va dig själv och var stolt över det. Det är precis vad jag tänker göra. Jag tänker vara mig själv, jag tänker ta risker och jag tänker vinna, för jag vet att jag kan. För alla som vill, dom kan. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas